het aanbrengen van duurzame fundering voor

sportvelden uit vezelversterkt celbeton

Vitba is de exclusieve partner van het Nederlandse bedrijf Supersub Sportbases. Hun kwalitatieve en duurzame fundering kan door Vitba gerealiseerd worden in België.

ALLEEN MAAR VOORDELEN
 • 01

  sterkte

  Door de gebonden constructie, hebben de velden een hogere stijfheid en blijven ze aan de vlakheidsnormen voldoen, ongeacht de toplaag die erop wordt aangebracht.

 • 02

  waterdoorlatend

  Door het poreuze karakter en het bergend vermogen van SuperSub is de waterafvoer van kunstgrasvelden en atletiekbanen optimaal.

 • 03

  sterke isolatie

  Door de isolatiewaarde van de onderlaag kan de vorst niet in de ondergrond doordringen. Na een vorstperiode kan het veld direct weer worden bespeeld.

 • 04

  duurzaam

  SuperSub ligt gescheiden van de onderlaag en die zal nooit worden vervuild. Uit berekeningen blijkt dat de CO2-uitstoot circa tachtig procent lager is in vergelijking tot traditionele constructies.

 • 05

  prijs/kwaliteit

  Ongebonden funderingen zullen na enige tijd hun vlakheid verliezen. Een gebonden fundering is altijd beter. Een SuperSub fundering is nauwelijks duurder dan een fundering van zand en lava

EXCLUSIEVE PARTNER
Vitba is de exclusieve partner van het Nederlandse bedrijf Supersub Sportbases.

Hun kwalitatieve en duurzame fundering kan door Vitba gerealiseerd worden in België. Aanvragen van vrijblijvende gesprekken of offertes kan via Vitba. Voor meer informatie over het product verwijzen we graag naar www.supersub.nl.

SUPERSUB.NL
AAN HET BROEDEN OP EEN

SPORTIEF EN/OF
OPENBAAR PROJECT?

We werken graag een voorstel uit op maat van jouw verwachtingen en budget.

openbare inrichting en sportinfrastructuur

REALISATIES

ALLE PROJECTEN
ALLE PROJECTEN